Projectleiders in actie om een video-vacature op te nemen!

Afgelopen week zijn onze projectleiders Pamela van Zuijlen en Jan Hevel aan het vloggen gegaan bij Gemeente Dordrecht om de vraag naar gekwalificeerde en kwalitatief goede handhavers nog eens extra onder de aandacht te brengen. De volledige video kun je zien op onze LinkedIn pagina via deze link.

Door het vrijgegeven van budget van de overheid, om gemeenten te voorzien in extra ondersteuning en inzet op de handhaving, is er ook voor Gemeente Dordrecht extra mogelijkheid ontstaan. Niet alleen voor gecertificeerde BOA’s, maar bijvoorbeeld ook studenten HTV, mensen die al een achtergrond in de sector veiligheid hebben en dit nu graag verder willen uitbreiden, of andere starters die een aantoonbare affiniteit hebben met de sector veiligheid of openbare ruimte, kunnen hier op ingezet worden.

Het gaat namelijk vooral om ondersteunende activiteiten op zowel de straat als op kantoor of andere takken van sport binnen de handhaving. Afhankelijk van jouw interesse, kennis en ervaring kan er gekeken worden naar de beste manier om jou de eerste stappen in de richting van Handhaving te laten zetten.

Heb je wel een BOA getuigschrift en zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je dichter bij huis werken of wil je een nieuwe gemeente leren kennen? Ook dan ben je van harte welkom om hier op in te gaan!

Neem een kijkje op de afdeling van team handhaving in Dordrecht middels de opgenomen video en laat je informeren door twee enthousiaste projectleiders, die jou graag willen begeleiden wanneer je bij ons aan de slag gaat!

Interesse?
Stuur je gegevens naar vacatures@hsup.nl of reageer op het LinkedIn bericht.