Er is een tijd van komen maar helaas ook een tijd van gaan. Zo gaan wij afscheid nemen van onze collega Maral Heidari. Lees in dit nieuwsbericht haar persoonlijke boodschap.

Meestal berichten wij over uitbreiding en groei van Handhaving Support, maar soms moeten we helaas ook afscheid nemen van een fijne collega. Onze HR medewerker, maar bovenal Salarisadministrateur Maral Heidari gaat een nieuwe uitdaging aan buiten Handhaving Support. Zij heeft hiervoor een persoonlijke boodschap geschreven:

Lieve collega’s van Handhaving Support,

Na ruim 3 jaar bij Handhaving Support te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn carrière elders voort te zetten.
Per 1 februari 2021 stop ik dan ook officieel bij Handhaving Support. Ik heb jaren met plezier mijn functie vervuld en werd uiteindelijk gezien als de ‘declaratie boss’ of ‘De dame van de uren’ haha! Ik vond het erg leuk om persoonlijk contact te hebben met de medewerkers en met enkele heb ik dan ook inmiddels een bepaalde band opgebouwd. Met sommige collega’s op kantoor in Gouda had ik vaker contact dan met anderen, maar dat neemt niet weg dat ik het erg jammer vind om van hen allemaal afscheid te moeten nemen. Middels dit bericht wil ik dan ook iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en ik wens iedereen een hele fijne carrière binnen Handhaving Support! Dinsdag 20 januari 2021 zal mijn laatste werkdag zijn. Na deze datum zal mijn persoonlijke mailbox niet meer worden gebruikt. Stuur je e-mail daarom al vanaf nu te allen tijde naar: hr@hsup.nl

Heel veel succes met jullie verdere loopbaan en tot ziens!

Groetjes,
Maral Heidari

Handhaving Support wenst Maral enorm veel succes in haar nieuwe uitdaging. Wij zullen haar zeker missen maar gunnen haar ook deze kans om haar kennis en ervaring verder uit te breiden.