Werving & Selectie

Zoek je een betrouwbare partner om de werving van personeel (deels) over te nemen? Dan is Handhaving Support je graag van dienst! Het vinden van de juiste medewerker is een vak apart en kost veel tijd. Wij hebben de jarenlange kennis en ervaring in huis op het gebied van werving & selectie in het domein van leefbaarheid en veiligheid. Door ons specialisme weten wij waar de juiste mensen te vinden zijn en hoe wij ze kunnen binden. In de selectie kijken wij verder dan alleen het cv van een kandidaat, want niet alleen diploma’s en werkervaring bepalen het succes. Mentaliteit en persoonlijkheid zijn minstens zo belangrijk om tot een succesvol dienstverband te komen.

Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen. Wij nemen je opdracht graag exclusief aan en zorgen ervoor dat deze wordt vervuld. De fee voor de werving betaal je in twee delen. Een vast eerste del bij het verstrekken van de opdracht en deel twee na het vervullen van de opdracht. Het totaal van de som is gebaseerd op een percentage van het bruto jaarloon van de nieuwe medewerker.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de werving en selectie van Parkeercontroleurs, Handhavers of Senior Handhaver/Team coördinatoren? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Contactformulier

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
Einfo@hsup.nl

Direct contact
T 085 782 52 00

Voor al onze vacatures en om te solliciteren ga naar onze “Werken bij Site“