Opleiden & trainen

Als je handhaver wilt worden, heb je de beschikking over de juiste papieren nodig om aangesteld te worden. Bij Handhaving Support leiden we mensen op tot handhaver. Voor onze opleidingen en trainingen hebben wij een samenwerking met NIVOO, dé opleider voor handhaving in Nederland
Lees verder op werkenbijhandhavingsupport.nl >>

Met toekomstige collega’s word je in ongeveer 3 maanden optimaal voorbereid op het landelijke BOA examen en de dagelijkse praktijk als handhaver. Je krijgt theorie waaronder staatsinrichting en wetgeving, de praktijkmodule bestaat uit gespreks- en benaderingstechnieken. Nadat je bent geslaagd ontvang je het landelijke erkende BOA getuigschrift dat 5 jaar geldig is. Hiermee kan je officieel aan het werk én wij zoeken direct een passende baan voor jou als BOA.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om in aanmerking te komen voor het opleidingstraject is, maar wij toetsen wel een aantal zaken of je geschikt bent voor deze baan. Zaken waar we naar kijken zijn of sterk in je schoenen staat, communicatief onderlegd bent en of je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Ben je dienstverlenend, besluitvaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk? Grote kans dat jij binnenkort kan starten met de opleiding!

Gedurende het hele jaar starten er regelmatig klassen.

Wat kan je van ons verwachten?

Afhankelijk van de mogelijkheden, ga je tijdens of uiterlijk na het afronden van de opleiding aan de slag als Handhaver op detacheringsbasis.

Verder:

  • Passend salaris inclusief onregelmatigheidstoeslag.
  • Maandelijks een vast bedrag vergoed ten behoeve van jouw sportabonnement
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur door (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)

Het betreft een investering die wij graag doen voor iemand die leergierig is, plezier heeft in het contact met mensen en er voldoening uit haalt om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid binnen de gemeente. Als BOA krijg je diverse bevoegdheden en leg je een ambtseed af. Het is belangrijk dat je goed om kunt gaan met deze bevoegdheden en integriteit hoog in het vaandel hebt staan!

Grijp deze kans!
Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel? Neem contact op met Moa den Outer via op 06-82391032 of mail naar vacatures@hsup.nl

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
Einfo@hsup.nl

Direct contact
T 085 782 52 00