Actueel2021-08-06T07:04:41+00:00

Nieuws

909, 2021

Bijzonder project voor Regionale aanpak overlast gevende asielzoekers

Woensdag 8 september ondertekenden de burgemeesters van Nijmegen, Boxmeer, Grave, Sint Anthonis en Venray, in bijzijn van staatssecretaris Ankie Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid, in Nijmegen een samenwerkingsovereenkomst “Regionale aanpak overlast gevende asielzoekers” in de strijd tegen tientallen azc’ers die sinds een paar jaar voor ernstige overlast zorgen. Het komende jaar gaan wij ons inzetten om de overlast terug te dringen.

Het bijzondere aan deze samenwerking is dat het gemeenten betreft die in 3 verschillende veiligheidsregio’s liggen. Ook de politie, vervoersmaatschappijen […]

2408, 2021

Succesvolle Inhousedagen

De afgelopen weken hebben we twee Inhousedagen georganiseerd. Collega’s uit de praktijk vertelden wat werken in de handhaving precies in houdt en ook wat werken bij Handhaving Support betekent. Wat kan je van ons verwachten als ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau. Het was goed om mensen fysiek te ontvangen en samen in gesprek te gaan wat dit werk betekent en welke rol zij kunnen spelen bij de leefbaarheid en veiligheid van onze maatschappij.

Houd onze kanalen in de gaten voor […]

807, 2021

De voordelen van detachering voor de werknemer

Als je werkt bij Handhaving Support word je gedetacheerd bij een klant. Velen denken dat detacheren hetzelfde is als uitzenden. Bij beide vormen werk je namelijk tijdelijk bij een organisatie. Toch zit er een groot verschil in wat het voor jou kan beteken, zeker als je werkt bij Handhaving Support!

Wij bieden je:

  • Zekerheid. Je bent echt bij ons in dienst en hebt de zekerheid van een vast maandelijks inkomen en contract voor bepaalde en onbepaalde tijd.
  • Afwisselend werk. Je krijgt de kans […]
1102, 2021

Een juridische blik op de handhaving door Pamela van Zuijlen

Pamela is projectleider bij Handhaving Support. Haar juridische achtergrond sluit goed aan op dit werkveld. Het vak van een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) is veelzijdig. In een serie blogs vertelt zij meer over dit interessante, uitdagende en maatschappelijke vak.

“Mijn werk als projectleider doe ik met veel passie en plezier. Voor deze overstap heb ik een lange tijd bij een advocatenkantoor gewerkt op het gebied van straf- en bestuursrecht. Een logische stap na het behalen van mijn Master Nederlands Recht met specialisatie […]

2501, 2021

Vlog: Vacatures Gemeente Dordrecht

Projectleiders in actie om een video-vacature op te nemen!

Afgelopen week zijn onze projectleiders Pamela van Zuijlen en Jan Hevel aan het vloggen gegaan bij Gemeente Dordrecht om de vraag naar gekwalificeerde en kwalitatief goede handhavers nog eens extra onder de aandacht te brengen. De volledige video kun je zien op onze LinkedIn pagina via deze link.

Door het vrijgegeven van budget van de overheid, om gemeenten te voorzien in extra ondersteuning en inzet op de handhaving, is er ook […]

1801, 2021

Mens: De tijd van gaan…

Er is een tijd van komen maar helaas ook een tijd van gaan. Zo gaan wij afscheid nemen van onze collega Maral Heidari. Lees in dit nieuwsbericht haar persoonlijke boodschap.

Meestal berichten wij over uitbreiding en groei van Handhaving Support, maar soms moeten we helaas ook afscheid nemen van een fijne collega. Onze HR medewerker, maar bovenal Salarisadministrateur Maral Heidari gaat een nieuwe uitdaging aan buiten Handhaving Support. Zij heeft hiervoor een persoonlijke boodschap geschreven:

Lieve collega’s van Handhaving Support,

Na ruim 3 […]

1812, 2020

Nieuws: RTGB certificering verlengd

Het is officieel: de RTGB certificering van 2020 wordt verlengd tot in ieder geval 31 december 2021.

Op woensdag 9 december ontving Handhaving Support officieel bericht van de Politieacademie, dat het Ministerie van Justitie & Veiligheid heeft besloten om de geldigheidsduur van de behaalde toetsen Geweldsbeheersing (GB) en Aanhoudings- en zelfverdedigingsvaardigheden (AZV) voor de BOA’s met de duur van een kalenderjaar te verlengen.

Concreet betekend dit dat de RTGB certificering die geldig is voor 2020 ook geldig is en blijft […]

2711, 2020

Mens: In gesprek met….Milou Heystek, Planner Handhaving

In de rubriek “In gesprek met” laten wij graag de medewerkers van Handhaving Support iets vertellen over hun specialisme en gedrevenheid. Zo geven wij inzicht in de verschillende disciplines op zowel het hoofdkantoor in Gouda als bij onze collega’s in de openbare ruimte. Deze keer is het woord aan Milou Heijstek, Planner Handhaving

In welke Gemeente ben je momenteel werkzaam en hoe lang werk je daar al?
Ik ben werkzaam in de gemeente Dordrecht. Hier werk ik inmiddels al ruim 2.5 jaar. […]

611, 2020

Video sollicitatiegesprek – 8 tips & tricks

Wellicht heb je er weleens mee te maken gehad, een sollicitatiegesprek via Zoom, Teams, Skype of een andere online dienst. Dat werkt net wat anders dan een persoonlijk sollicitatiegesprek waarbij je elkaar in dezelfde ruimte ziet en spreekt. Video sollicitaties waren voor 2020 ook al aan de orde, maar met de komst van covid-19 nam deze manier van solliciteren ineens drastisch toe. Het lijkt misschien alsof deze manier van een gesprek voeren niet anders is dan de gebruikelijke manier. Toch […]

211, 2020

Mens: In gesprek met….Damian Seynaeve

In de rubriek “In gesprek met” laten wij graag de medewerkers van Handhaving Support iets vertellen over hun specialisme en gedrevenheid. Zo geven wij inzicht in de verschillende disciplines op zowel het hoofdkantoor in Gouda als bij onze collega’s in de openbare ruimte. Deze keer is het woord aan Demian Seynaeve, Handhaver Openbare Ruimte.

In welke Gemeente ben je momenteel werkzaam en hoe lang werk je daar al?
Sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als handhaver bij de gemeente Rhenen en […]

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
E info@hsup.nl

Direct contact
T 085 782 52 00

Voor al onze vacatures en om te solliciteren ga naar onze “Werken bij Site“
Ga naar de bovenkant