Actueel2021-09-20T07:37:06+00:00

Nieuws

1505, 2023

Handhaving Support & Nivoo tekenen strategische samenwerkingsovereenkomst voor het opleiden van BOA’s

Henk Kroon, directeur Nivoo & Jasper Haartsen, directeur Handhaving Support gaan met elkaar in gesprek over deze samenwerking.
Wat betekent “kwaliteit” en welke voordelen zien zij door intensiever met elkaar samen te werken?

Henk: “Ik kijk echt uit naar deze nieuwe manier van samenwerken. Bij onze beider organisaties staat kwaliteit centraal. In deze markt zie ik helaas vaak dat er wordt beknibbeld op opleidingen. Bij Handhaving Support gebeurt dat niet. Jullie houden – net als wij – vast aan […]

2604, 2023

Moa loopt mee 🚶‍♂️ 🚔

Een dag meelopen met de handhaving in Boxtel! 🚶‍♂️ 🚔

Onze recruiter Moa heeft de kans gegrepen om een dag door te brengen met de handhavers van de gemeente Boxtel. Benieuwd naar hoe ze dit heeft ervaren? Lees dan vooral verder.

Tijdens mijn meeloop dag heb ik veel geleerd over de uitdagingen waarmee handhavers dagelijks te maken hebben. Ze moeten snel kunnen schakelen tussen verschillende situaties en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden nodig om effectief te kunnen optreden.

Daarnaast heb ik ook gezien […]

2004, 2023

Pensioenfeest Charles

Afgelopen vrijdag was het zover, de laatste werkdag van onze collega Charles de Kock. Charles gaat namelijk gedeeltelijk met pensioen. Zo’n moment konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we vrijdag 14 april in het bijzijn van familie, vrienden en (oud)collega’s geproost op deze mijlpaal.

Directeur Jasper Haartsen en oud-directeur Dick Haartsen blikten samen met ons terug op het dienstverband van Charles. Zij namen ons mee in hoe waardevol jij bent (geweest) voor 

304, 2023

Verhuisd naar ons definitieve pand

Afgelopen donderdag 30 maart zijn we druk in de weer geweest om al onze spullen te verhuizen van de Reeuwijkse Poort 215 naar de Reeuwijkse Poort 108.
Ook de nieuwe meubels zijn geleverd en in elkaar gezet. Ons nieuwe kantoor begint al steeds meer vorm te krijgen.

Houd onze socials in de gaten voor de kantoor-tour die binnenkort opgenomen wordt!

2103, 2023

Interview Dominick

Handhaver in beeld! 👀
Wij hebben wat vragen gesteld aan onze collega Dominick , die werkzaam is als handhaver bij de gemeente Den Haag.
Dominick heeft deelgenomen aan de BOA-basis klas van Handhaving Support B.V.

Wat voor werk deed je voordat je de handhavingswereld in ging?
Ik deed echt iets compleet anders. Ik was werkzaam als service monteur bij een groot techniek bedrijf. Ik voerde onderhoud en reparaties uit aan airco en cv installaties. Daarvoor heb ik gewerkt bij de NS […]

1003, 2023

Ook bij Cameratoezicht geldt: een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Handhaving Support levert flexibele en structurele (personeels) oplossingen voor organisaties in het leefbaarheid- en veiligheidsdomein.

Het werkveld is aan verandering onderhevig. Het takenpakket van de handhaver wordt voortdurend breder en meer complex. Onze adviseurs kennen het werkveld door en door. Zij geven gericht advies en ondersteunen bij de vertaling van het strategisch beleid naar de operationele organisatie. Jaap Kroese is onze adviseur op het gebied van Cameratoezicht. Jaap heeft jarenlange ervaring met alle facetten van cameratoezicht binnen de decentrale overheid.

De camera’s […]

602, 2023

Sollicitatietips

Solliciteren is als het goed is niet iets wat je maandelijks doet.
Daarbij is het vaak spannend, zeker als je een baan graag wilt, want er hangt nogal wat vanaf.
Moa en Susanne de recruiters van Handhaving Support en Legal Support geven je graag wat tips.

📃 CV en motivatiebief
Zorg ervoor dat je CV up to date is en dat je werkervaring, opleidingen en competenties duidelijk beschreven staan.
Beschrijf in je motivatiebrief waarom jij geschikt bent voor de functie […]

212, 2022

Interview Richard Gerrits, voorzitter vakbond BOA ACP en Jasper Haartsen, directeur bij Handhaving Support

Jasper Haartsen, directeur bij Handhaving Support sprak Richard Gerrits, voorzitter van vakbond BOA ACP, tijdens de BOA Dag 2022. Een evenement speciaal voor boa’s georganiseerd door vakbond BOA ACP en verschillende partners. Een goed moment om bij te praten in een tijd van continue ontwikkelingen in het veiligheidsdomein en enorme krapte op de arbeidsmarkt.

Richard, veel van mijn klanten lopen tegen hoge mobiliteit aan en de krapte op de arbeidsmarkt, waardoor het lastig is om gelijk vervanging te vinden. Wij helpen […]

2709, 2022

Terugblik BOA-dag 13 september 2022

Op dinsdag 13 september zijn collega’s Daniël en Marvin naar de BOA-dag van Vakbond BOA ACP geweest. Een zeer afwisselend programma en volop stands met informatie. Workshops van schadepreventief rijden, karakteranalyse en omgaan met verwarde personen tot aan elektrisch rijden.

Marvin werkt sinds 26 juni 2022 bij ons en is werkzaam bij de Gemeente Dordrecht als fiscaal handhaver. Daniël is in februari 2021 begonnen als fiscaal handhaver/medewerker CTR in Dordrecht en heeft recent de overstap gemaakt als handhaver openbare ruimte naar […]

2308, 2022

Niet gehinderd door grenzen

Je begint samen aan iets wat nog niet eerder gedaan is. Hoe gaaf is het dan dat het ook werkt. En dan heb ik het niet alleen over de inzet van onze mensen, maar met name over de samenwerking. “Flying Squad”; een team van 5 boa’s, die nauw samenwerken met de reguliere boa-teams van 3 gemeenten, 3 verschillende politieregio’s in 3 provincies (Gelderland, Noord-Brabant en Limburg), de politie, vervoersmaatschappijen en het ministerie van JenV.

“Af en toe is het dweilen met […]

1908, 2022

Maarten-Jan als projectleider Schouwen-Duiveland

Sinds augustus is ons team van projectleiding verder uitgebreid.
Maarten-Jan was al in the picture als adviseur bij Handhaving Support, maar zal nu ook de rol als projectleider op zich nemen.
Hij zal de regio Schouwen-Duiveland gaan bedienen. Hieronder stelt hij zichzelf graag even voor.
We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Mijn naam is Maarten-jan van der Ende. In augustus ben ik gestart als projectleider in Schouwen-Duiveland. Een mooi gebied en een ambitieus team.
Ik heb er alle vertrouwen in om met […]

1005, 2022

Majed: “Dankbaar voor de kans die ik krijg om bij te dragen aan de leefbaarheid en veiligheid van de maatschappij”

Regelmatig gaan wij in gesprek met collega’s die iets vertellen over zichzelf, hun specialisme en gedrevenheid. Deze keer Majed. Wij kennen hem als een betrokken en leergierige collega. Dat hij nu in Nederland werkt is niet zo vanzelfsprekend; zijn roots liggen in Syrië en hij heeft heel wat hobbels moeten overwinnen om nu hier bij ons aan het werk te zijn.

In onderstaand interview vertelt Majed over zijn achtergrond, zijn motivatie en vooral waarom hij dankbaar is […]

1404, 2022

Sollicitatietraining voor studenten Koning Willem I college

Gisteren hebben onze recruiter een sollicitatietraining gegeven. Ze waren te gast bij het Koning Willem I College in Den Bosch.

De 1e jaars HTV studenten zijn een ervaring en veel leermomenten rijker. Zo werd er met de studenten een sollicitatiegesprek voor een stageplek gesimuleerd. Ze kregen feedback van elkaar, de leraar en van de recruiter. Het geleerde kunnen ze gaan inzetten in de praktijk.

211, 2021

Ik heb al heel wat verschillende gemeenten gezien. Van klein tot groot.

Pascal vertelt in dit interview hoe het werk als BOA in de praktijk is en waarom hij bij Handhaving Support werkt. De diversiteit in projecten en de persoonlijke betrokkenheid maken het verschil!“Pascal: Tijdens mijn studie ben ik al bij Handhaving Support gaan werken. Naast mijn opleidingen heb ik altijd gewerkt. Juist de combinatie van theorie en praktijk vind ik zo waardevol. Je kan direct zaken toepassen of juist cases mee terug nemen naar school om te bespreken. Ik kan dat […]

2110, 2021

Nieuwe BOA’s in opleiding!

Eind september zijn deze nieuwe collega’s gestart met hun opleiding tot BOA.
Inmiddels hebben ze al een aantal lessen gehad én doen sommigen in de praktijk al ervaring op.
Allemaal hebben ze veel zin in hun nieuwe uitdagingen.
Ben je benieuwd of dit beroep wat voor jou is? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

2309, 2021

Nuttige LeerWerkMarkt Drechtsteden

Vorige week waren collega’s Myrthe Leenders en Simone Aalbers aanwezig bij de LeerWerkMarkt aangeboden door Leerwerkloket Drechtsteden. Een moment om met andere werkgevers en recruiters in gesprek te gaan over de kansen en oplossingen binnen de huidige arbeidsmarkt. Conclusie: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wij durven (ja, na vallen en weer opstaan) buiten de gebaande paden te treden om nieuw talent aan te trekken. Kijk naar de kracht van de kandidaat […]

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
Einfo@hsup.nl

Direct contact
T085 782 52 00

Voor al onze vacatures en om te solliciteren ga naar onze “Werken bij Site“
Ga naar de bovenkant