Detachering

Je bent op zoek naar een flexibele oplossing voor je capaciteitsvraag. Daarbij wil je dat de mensen beschikken over de juiste certificaten en kennis én snel mee kunnen draaien in jouw organisatie. In onze detacherings dienstverlening staat kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid centraal.

Onze mensen kunnen verschillende disciplines en rollen invullen zoals die van handhavers, parkeercontroleurs, teamleiders, wijkregisseurs en juristen op verschillende niveaus.  Ze zijn snel ingewerkt, springen in allerlei situaties in en schakelen daarbij snel. Door die ervaring is men snel up & running bij een nieuwe opdracht. Onze professionals zijn direct inzetbaar.

Ontzorgen
De redenen om een professional van Handhaving Support in te huren zijn divers. De opdrachtgever wordt op diverse vlakken ontzorgd. Een professional van Handhaving Support beschikt over de juiste papieren, is betrokken en draagt op een positieve manier bij aan de professionaliteit en stabiliteit van de handhavingsorganisatie.

Handhaving Support regelt:

  • het gehele wervingsproces
  • de kleding (uniform) van de medewerkers
  • de vervoersmiddelen
  • de procedures bij ziekte
  • functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • de salarisadministratie
  • bijscholing en opleiding
  • coaching en begeleiding, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk

Handhaving Support denkt mee. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de inzet van mensen efficiënt en effectief gebeurt? Wij zijn betrokken bij onze mensen en daardoor bij jouw organisatie.

Inmiddels werken we samen met tientallen gemeenten in het hele land om samen de leefbaarheid en de veiligheid in de samenleving te vergroten. Dat doen we met meer dan 175 collega’s.

Wil je meer informatie over onze detacherings dienstverlening? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Contactformulier

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op
Einfo@hsup.nl

Direct contact
T 085 782 52 00

Voor al onze vacatures en om te solliciteren ga naar onze “Werken bij Site“