Als je werkt bij Handhaving Support word je gedetacheerd bij een klant. Velen denken dat detacheren hetzelfde is als uitzenden. Bij beide vormen werk je namelijk tijdelijk bij een organisatie. Toch zit er een groot verschil in wat het voor jou kan beteken, zeker als je werkt bij Handhaving Support!

Wij bieden je:

  • Zekerheid. Je bent echt bij ons in dienst en hebt de zekerheid van een vast maandelijks inkomen en contract voor bepaalde en onbepaalde tijd.
  • Afwisselend werk. Je krijgt de kans om bij veel verschillende organisaties binnen te kijken, omdat je niet gebonden bent aan één opdrachtgever. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen, ontwikkelen en groeien.
  • Ontdekken waar jij je werkgeluk uit haalt. Werkgeluk haal je niet alleen uit de werkzaamheden, maar ook uit je werkomgeving. Wellicht dat opdrachtgever X jou laat zien wat je liever niet wilt, terwijl opdrachtgever Y jou laat zien wat je wel wilt. Door te ontdekken wat bij jou als werknemer past, kun je in de toekomst gerichtere keuzes maken. Je kunt tot de ontdekking komen dat je beter past in een kleine organisatie of dat het belangrijk voor je is om een breed, afwisselend takenpakket te hebben. Al doende leert men!
  • Opleiding en ontwikkeling. Wij investeren in de kwaliteit van onze medewerkers door opleiding en ontwikkeling te blijven stimuleren. Samen bespreken we jouw ambities om ervoor te zorgen dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen. Dit stimuleert de kwaliteit van onze medewerkers, ontzorgt de opdrachtgevers en motiveert de medewerker.