Afgelopen vrijdag was het zover, de laatste werkdag van onze collega Charles de Kock. Charles gaat namelijk gedeeltelijk met pensioen. Zo’n moment konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we vrijdag 14 april in het bijzijn van familie, vrienden en (oud)collega’s geproost op deze mijlpaal.

Directeur Jasper Haartsen en oud-directeur Dick Haartsen blikten samen met ons terug op het dienstverband van Charles. Zij namen ons mee in hoe waardevol jij bent (geweest) voor Handhaving Support B.V. en Legal Support B.V.. Jouw humor, betrokkenheid, kennis en ervaringen maken jou een mega fijne collega om mee te werken.
Ook Charles zelf deelde een aantal bijzondere momenten uit zijn carrière.

Ook via deze weg: Charles, heel erg bedankt voor je inzet van de afgelopen jaren en we zijn blij dat je nog 2 dagen per week bij ons blijft. Geniet van je welverdiende (parttime 😝) pensioen!