Een dag meelopen met de handhaving in Boxtel! 🚶‍♂️ 🚔

Onze recruiter Moa heeft de kans gegrepen om een dag door te brengen met de handhavers van de gemeente Boxtel. Benieuwd naar hoe ze dit heeft ervaren? Lees dan vooral verder.

Tijdens mijn meeloop dag heb ik veel geleerd over de uitdagingen waarmee handhavers dagelijks te maken hebben. Ze moeten snel kunnen schakelen tussen verschillende situaties en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden nodig om effectief te kunnen optreden.

Daarnaast heb ik ook gezien hoe belangrijk het is om als recruiter goed samen te werken met handhavers. Het begrijpen van hun werk en de uitdagingen die ze tegenkomen, stelt ons in staat om beter in te spelen op hun behoeften en de juiste kandidaten te vinden die passen bij de vereisten van de functie.

Ik wil de handhavers van de gemeente Boxtel hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid en de kans om van dichtbij te zien hoe zij zich inzetten voor de leefbaarheid van Boxtel. In het speciaal Nick die mij de gehele dag heeft meegenomen tijdens zijn dienst en Elroy voor het organiseren.

Het was een waardevolle ervaring die mijn begrip voor hun werk heeft vergroot en me zal helpen om beter te kunnen werven en selecteren.’