Gisteren hebben Jurgen en Moa deelgenomen aan een dag vol inspiratie, netwerken en waardevolle ontmoetingen.

De dag begon met een energieke start door niemand minder dan Harm Edens, die de sfeer zette met humor en interactie. Werknemers en werkgevers kwamen samen om te leren, te netwerken en contacten te leggen.

Op het talentenfestival was er een ongedwongen sfeer, wat het nog makkelijker maakte om in gesprek te gaan. En laten we de photobooth niet vergeten! Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze onder dit bericht.

Tijdens een boeiende workshop over de regio in beeld en de huidige arbeidsmarkt, hebben Moa en Jurgen deelgenomen aan een debat. De interactie was geweldig.

We sloten af met een diner, waarbij het leggen van contacten opnieuw centraal stond. Jurgen en Moa hebben gesprekken gevoerd, contactgegevens uitgewisseld en zelfs plannen gemaakt om verder kennis te maken met werkzoekende.

Een dag vol inspiratie, netwerken en mogelijkheden!
Bedankt UWV Rijnmond voor het organiseren van dit waardevolle evenement.