BOA Event dag 1:
Onze medewerkers Jurgen en Moa, hebben een ongelofelijk leuke dag gehad vol waardevolle gesprekken. We hebben ons netwerk flink kunnen uitbreiden en Handhaving Support B.V. Support nog meer op de kaart gezet.

Moa heeft vandaag zelfs een inspirerende workshop bijgewoond, gegeven door Barry en Marco , over de bestuurlijke aanpak van ondermijning.
En wat toevallig is, ze zijn op zoek naar versterking! 🚀
Dus, ben jij klaar voor de volgende stap in je handhaving carrière en wil je je volledig richten op het aanpakken van ondermijning? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Moa om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Morgen zijn we weer aanwezig bij het landelijke BOA event, maar deze keer met de focus op domein 2. We kijken ernaar uit om nog meer kennis op te doen en nieuwe connecties te maken.

BOA Event dag 2:

🌟Dag 2 van het BOA event zit er ook op!
Jurgen en Moa waren ook vandaag weer van de partij 🙌.
Heb je ons gemist en wil je ons graag de hand schudden? Geen zorgen, we staan altijd open voor een gesprek! Bij Handhaving Support B.V. zijn er mooie kansen, of je nu een starter bent of een ervaren handhaver. Heb je nog geen papieren om in de handhaving te werken? Maak je geen zorgen Moa staat klaar om het gesprek met je aan te gaan. Neem contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe jij je carrière in de handhaving kunt starten of verrijken.