Handhaver Noah van de Pas werkt nu al een aantal weken bij de gemeente Meierijstad en we hebben hem gevraagd hoe zijn ervaring tot nu toe is.

“Het werk bij de gemeente Meierijstad bevalt me ontzettend goed. Ik ben heel warm ontvangen en voelde me direct onderdeel van het team. Ook het inwerkproces verliep erg soepel. Ik kreeg een buddy toegewezen met wie ik veel op pad ben gegaan. Hierdoor heb ik enorm veel kunnen leren.”

Hoe is Noah bij Handhaving Support B.V. terecht gekomen?
“Ik ben eigenlijk via een vriendin bij Handhaving Support terecht gekomen. Nadat ik me er verder in had verdiept, besloot ik te solliciteren. Ik kreeg direct een snelle reactie en mocht al snel op gesprek komen. Voordat ik het wist, had ik mijn sollicitatiegesprek bij de gemeente waar ik nu werk.

Handhaving Support B.V. heeft veel vragen voor me beantwoord wanneer ik iets niet wist of niet wist hoe het moest. Ik hoefde maar te bellen of een berichtje te sturen en ze stonden direct voor me klaar. De communicatie bij Handhaving Support B.V. is echt goed, ze helpen je waar nodig.”

Wij zijn ontzettend blij om te zien dat Noah zo goed op zijn plek zit bij de gemeente Meierijstad. Daarnaast zijn we trots dat we bij Handhaving Support B.V. kunnen bijdragen aan zijn succes. Wij geloven in het bieden van persoonlijke ondersteuning en staan altijd klaar voor onze medewerkers.

📢 Ga zo door, Noah!