Handhaving Support levert als eerste organisatie in het leefbaarheids- en veiligheidsdomein nu ook flexibele handhavingsdiensten aan op en rond het water.

Nederland is een waterrijk land en vrijwel elke gemeente is wel omringd door singels, grachten, meren, rivieren of kanalen. Hier wordt recreatief én beroepsmatig veel gebruik van gemaakt. Onze wateren worden steeds drukker wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Jasper Haartsen, directeur Handhaving Support: “Toezicht is niet alleen ‘op’ het water nodig maar ook ‘aan’ het water. Denk aan illegaal afgemeerde boten maar ook het opsporen van illegale steigers, aanbouw, afvaldumpingen en het oppompen van rivierwater. Door onze strategische samenwerking met RibRental kunnen onze klanten nu gebruik maken van een speciale handhavingsboot. Hierdoor is handhaven op het water nu zowel voor incidenteel als langdurig gebruik eenvoudig voor iedere gemeente binnen handbereik. Het is een mooie aanvulling op onze bestaande dienstverlening.”