๐— ๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—น ๐—ฆ๐—ฝ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ข๐—” ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐ŸŒŸ

Ben je nieuwsgierig of het mogelijk is om je BOA te behalen en tegelijkertijd al aan het werk te zijn binnen de handhaving? Bijย Handhaving Support B.V.ย bieden we in samenwerking metย NIVOO Handhavingย de BOA klas aan, waar deelnemers hun BOA-getuigschrift kunnen behalen. We streven er ook naar om deelnemers al werkervaring te laten opdoen binnen de handhaving.

Een mooi voorbeeld hiervan is Mitchell Spikker, die momenteel deelneemt aan de BOA klas die in januari 2024 van start is gegaan. Daarnaast is hij al werkzaam als toezichthouder bij deย Gemeente Delft.

๐— ๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—น, ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?
Mitchell: “De combinatie van werken en leren heeft zeker impact gehad op mijn gespreksvaardigheden! Ik ben van nature een vriendelijk en humorvol persoon, wat in ons vak vaak positief is. Echter, soms is het belangrijk om te kunnen schakelen tussen het vriendelijke gezicht van de gemeente en een meer assertieve houding bij strafbare feiten. In mijn huidige rol als toezichthouder ben ik dagelijks bezig met het vinden van de juiste balans.”

๐—›๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—•๐—ข๐—”?
Mitchell: “Ik probeer minstens acht uur per week vrij te maken voor mijn studie. Soms kan dit wat lastiger zijn wanneer er sociale verplichtingen zijn, maar ik probeer deze zo veel mogelijk te beperken.”

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ป๐˜‚ ๐˜๐—ผ๐—ฒ?
Mitchell: “Mijn docent,ย dikย vanย NIVOO Handhavingย , staat altijd open voor vragen en neemt echt de tijd om ze zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Hij heeft ook veel praktijkervaring en voorbeelden die ons helpen de theoretische stof beter te begrijpen. De lessen zijn goed gestructureerd; het leerboek bevat veel droge theoretische stof die je echt moet kennen. Het tempo van de lessen vind ik ook prima.”

๐—ž๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ?
Mitchell: “Absoluut. In mijn werk als toezichthouder is het soms onduidelijk wat mijn bevoegdheden zijn en hoe ik ze moet toepassen. De theoretische kennis die ik opdoe, zoals de Algemene Plaatselijke Verordeningen, kan ik direct toepassen in situaties zoals het betreden van bepaalde plaatsen om overtredingen vast te stellen.”

๐—ญ๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ข๐—” ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?
Mitchell: “Zeker weten! Je leert ontzettend veel belangrijke informatie die je later als handhaver zeker zult gebruiken. Het opbouwen van relaties met collega’s en het oefenen van samenwerking is ook zeer waardevol in dit vakgebied.”

#HandhavingSupportย #toezichthouderย #BOAย #handhaverinopleidingย #handhaverย #handhaving